Освітньо-виховний простір для херсонських діточок має бути комфортним

простір, малята, меблі, Рожков
В цьому переконаний лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков, а тому, спільно з Фундацією "Голландія-Україна" та Благодійним фондом "Мангуст", продовжує оновлювати матеріально-технічну базу дитячих закладів.

М'який диван привезли й до Херсонського ясел-садка № 30, - розповідає директор Людмила Масловська: "Приємно, що про нас не забувають! Дякуємо за подарунок, дітям він дуже сподобався. Як і утеплене килимове покриття у спортивній залі, на якому ми зараз займаємось фізкультурою. Коли діти розвиваються у теплі та затишку і відчувають турботу, вони ростуть здоровими й добрими. А це - наша головна мета!».

Після забезпечення побутовими меблями першої необхідності у дитячих групах та на кухні садочка №38, благодійники Громадської платформи "Добро переможе" привезли у подарунок м'який яскравий диван.

"Раніше ми отримували меблі для дітей, а тепер плануємо зробити приємність для їх батьків, - каже вихователь-методист Ольга Поливода, - розмістимо диван у холі садочка. Так мамам і татам буде значно зручніше чекати на своїх малят. Цінуємо багаторічну співпрацю Громадської платформи Юрія Рожкова «Добро переможе» Вони роблять важливу справу і завжди відгукуються на прохання адміністрації та батьків нашого ясел-садка!".

Допомогу отримав і заклад дошкільної освіти №40. Директор Ольга Ляшенко зазначила: "М'який симпатичний диванчик нам чудово підійшов за кольором до інтер'єру холу, а дитячі меблі незабаром облаштуємо у групах. Особливо актуальним виявився стільчик зі столиком на високих ніжках для немовлят. У нашому садочку є малюк до 2 років і тепер буде зручніше його годувати. Дякуємо благодійникам за постійну турботу про наших діток!"

"До нашої Громадської платформи "Добро переможе" все частіше звертаються батьківські та педагогічні колективи за підтримкою. І ми, співпрацюючи з Фундацією "Голландія-Україна" та Благодійним фондом "Мангуст", допомагаємо їм облаштовувати заклади якісними меблями з Європи. Оскільки переконані - освітньо-виховний простір для херсонських діточок має бути комфортним", - заявляє лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон