У Херсоні закликають призупинити незаконне будівництво

депутат, будівництво, Рожков
Депутат Херсонської міської ради Юрій Рожков публічно звернувся до підприємців, що зараз зводять свої МАФи у Херсоні: призупиніть будівництво!

- Фракція "Нам тут жити" здійснюватиме перевірку всіх дозвільних документів. Попередня міська влада, перед тим, як піти, встигла нароздавати наліво і направо сумнівних паспортів прив'язки одразу близько 60 спорудам!

Чи опікувалися колишні депутати, приймаючи такі рішення, благоустроєм Херсона? Чи перевіряли на яких комунікаціях буде проведено забудови? Може, переймалися зеленими зонами? Законами? Здоровим глуздом?

Ми перевіримо всі дозвільні документи і згодом винесемо нові рішення, відповідно до чинного законодавства. Поки просимо почекати з будівництвом, щоб потім не довелось руйнувати свої МАФи, - попередив Юрій РОЖКОВ.

Від фракції "Нам тут жити" пропонуємо чесну співпрацю, на благо міста і містян. Готові підтримувати підприємців у веденні прозорого бізнесу в Херсоні. Адже, влада має сприяти розвитку економіки та створювати належні умови для роботи підприємців, а не стикати їх один з одним або втягувати у розбірки. Запрошуємо всіх до співпраці!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон