У Херсоні нацгвардійці стали донорами

нацгвардія, донори, кров
Кожен може врятувати життя - просто стань донором. Такої думки гвардійці військової частини 3056, тому вже не вперше здають кров на різні потребі у місцевому Центрі крові.

24 військовослужбовці як строковики, так і контрактники стали донорами. Серед них є й ті хто має звання почесного донора та вважає своїм обов'язком таким чином допомагати людям.

Заступник командира частини по роботі з особовим складом майор Микола Воробйов, як почесний донор здає кров постійно, але у Херсоні - вперше.

"Я запропонував бійцям зібратися та разом здати кров. Більшість з них відгукнулися і підтримали цю ідею. Серед наших гвардійців багато тих, хто за можливості кілька разів на рік здає кров. І це не зважаючи на їх щільний графік служби" - говорить офіцер.

Працівники обласного Центру крові подякували нацгвардійцям та розповіли, що в них є велика потреба в донорах. Адже кров потрібна як для розподілення її по компонентах, так і для надання тим, хто потребує переливання з різних на те причин.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон