"Степовий букет" Херсонщини

степовий букет, степ, антологія
Літературний процес Херсонщини останніх років відзначений знаковими видавничими проєктами: 2017 року вийшла антологія «25», а 2019-го — «Степова симфонія». Нинішня антологія «Степовий букет» підтверджує динаміку цього поступу.

У ній зібрано твори степової тематики сучасних херсонських авторів. Тут образ степу постає в різному художньому баченні та творчому відтворенні. І в цьому образі читачі зустрінуть розмаїття краси, проблем, переживань, почуттів його мешканців-степовиків, що зріднилися з цим краєм і стверджують себе у ньому і його в собі.

Антологія «Степовий букет» має передмову «Образ степу в творчості херсонських письменників» В. Загороднюка, що дає можливість читачам познайомитися з осмисленням феномену степу, оглядом творів 45 авторів, що представлені у ній і розміщені за абеткою.

Віктор АНДРЕЄВ

P.S. Антологію «Степовий букет» видано завдяки спонсорської підтримки Ігоря КОЛИХАЄВА. Упорядник цього видання Василь ЗАГОРОДНЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон