Кадрові сюрпризи після переформатування громад на Херсонщині

сюрпризи, громади, вибори
Після виборів до органів місцевого самоврядування на Херсонщині - одна кадрова несподіванка за іншою, пише Голос України.

У місті Нова Каховка, яке стало центром великої ОТГ, досить очікувано переобрали головою Володимира Коваленка. Здавалося б, у секретарі ради, а також у заступники, він мав би запросити випробуваних членів своєї команди.

Аж ні: цілком несподівано і секретарем міськради, і заступниками депутати обрали трьох місцевих бізнесменів, котрі взагалі до того не мали досвіду апаратної роботи. У свою чергу, Володимир Коваленко цьому нітрохи не опирався: навіть пообіцяв узяти над ними "шефство".

За досить несподіваним сценарієм розгорнулися події і в Новофедорівській сільраді Голопристанського району. Їй раніше було підпорядковане популярне курортне селище Залізний Порт, а тепер і сам курорт, і Новофедорівка увійшли до складу Бехтерської ОТГ.

Нова конфігурація громади і новий її очільник так не сподобалися працівникам сільради, що вони дружно звільнилися, навіть не передавши фінансовому відділу Бехтерської ОТГ документів і опечатавши двері вже колишньої сільради. У Бехтерах розгублені: як тепер платити зарплати тутешнім педагогам, працівникам культури й медикам?
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон