Фото з Херсонщини увійшло до топ-10 української частини конкурсу "Вікі любить Землю" 2020

херсонщина, вікіпедія, ландшафтний
Фотознімок мальовничої Кінбурнської коси на Херсонщині авторки Вікторії Роговенко ввійшов до десятки найкращих світлин української частини міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить землю» 2020.

«Вікі любить Землю» — міжнародний фотоконкурс, що має на меті зібрати фотографії якнайбільшої кількості об’єктів природно-заповідного фонду під вільною ліцензією для ілюстрування Вікіпедії та інших проєктів, а також привернення уваги до стану навколишнього середовища. У 2020 році у конкурсі взяли участь 34 країни.

Українську частину змагання восьмий рік поспіль проводить громадська організація «Вікімедіа Україна». Цьогоріч до нього долучилися 475 учасників, завантаживши 20,5 тисяч світлин. Більшість конкурсантів взяли участь вперше. Переглянути світлини, що визнані найкращими, можна за посиланням. Саме вони представлятимуть Україну на міжнародному етапі конкурсу.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон