Олександр Співаковський привітав студентів зі святом

студенти, свято, Співаковський

Міжнародний День студента відзначається щороку 17 листопада. Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський привітав студентів зі святом:

- Як невблаганно швидко біжить час! Здається, тільки вчора ти зробив свої перші кроки і почав пізнавати світ, потім прийшов до школи з купою очікувань і сподівань. Скрізь тебе супроводжували найрідніші люди: приводили за руку, іноді давали прочухана, але завжди підтримували.

І ось тепер ти — студент! Це особлива пора, сповнена відчайдушних кроків, щирих захоплень та відвертих розчарувань. Ти по-новому дивишся на світ, у тебе з’являються нові цінності та орієнтири в житті. Ти не знаєш, скільки перемог та невдач у тебе попереду, але ти намагаєшся бути мужнім.

Минуть роки і студентську пору ти згадуватимеш з посмішкою та приємним хвилюванням. Адже якою б тернистою не була стежка в доросле життя, на ній ти зустрінеш наставників і вірних друзів. А можливо, саме будучи студентом, ти знайдеш справжнє кохання — людину, з якою розділиш все своє життя.

Любі студенти, сьогодні — ваше свято! Прийміть мої найщиріші вітання та найтепліші побажання! Нехай на ваших обличчях завжди сяють посмішки! Будьте рішучими та наполегливими! Не бійтеся ставити собі найсміливіші цілі та знаходити шляхи їх реалізації! Насолоджуйтеся своєю молодістю та беріть від життя лише найкраще! Нехай любов дарує крила, а здійснені мрії хай породжують нові! І, звісно ж, завжди пам’ятайте свою Alma mater. Нехай всіх вас об’єднує Щастя!!! – закликав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон