Херсонці допомагають постраждалим у страшній аварії автобуса

автобус, аварія, допомога
Поки у Херсоні опоненти Ігоря Колихаєва марнують час на чорний піар, команда «Нам тут жити» допомагає постраждалим. Бо людяність - це найцінніше, що є у нас, людей!

Кожен зі свого боку: медики, вчителі, підприємці, юристи гуртуються у допомозі. Це - команда небайдужих. І ми щасливі бути її частинкою.

Передусім, висловлю глибокі співчуття родинам двох загиблих в страшній аварії під с. Садове - Лесі Миколаївні та Олені Олександрівні Я вже багато років спілкуюся з жителями цього села, коли звертаються, намагаюсь допомогти.

Ми з Ігорем Колыхаєвим та Галиною Луговою запропонували родинам допомогу матеріальну, організаційну. Тим більше, що пані Леся Нікішечева була членом нашої команди «Нам тут жити» ...

Друзі, коли біда постукала у двері, маємо підтримати тих, кому боляче. Це важливо. Йдеться про буденне. Організацію прощання чи допомогу у лікуванні. В Садовому завтра похорон. Дуже сумно...

Дякую, Інна Холодняк, за турботу про діток, яких госпіталізували до дитячої обласної лікарні. Їм за рахунок закладу зробили комп'ютерну томографію і всі необхідні обстеження. Одна дитина вже, слава Богу, вдома.

Крім того, ще одна дівчинка, Тімакова Вероніка потребує оперативного втручання в обласній клінічній лікарні. Звичайно, ми підтримуємо і цю родину. Бажаю швидкого одужання дітям.

Друзі, не залишайтесь осторонь. Ми - одна велика родина. І НАМ ТУТ ЖИТИ!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон