На Херсонщині спалили канабісу на 2 млн доларів

канабіс, спалили, СБУ
На Херсонщині в жовтні спецпідрозділом «К» УСБУ в Херсонської області виявлено та вилучено найбільшу плантацію канабісу (близько 2500 кущів).

За інформацією експертів вартість наркотичноі сировини складає більше 2 млн доларів США. За офіційною інформацією встановлено, що до «плантацій коноплі» мали безпосереднє відношення два мешканця Луганської області.

Вони в промислових масштабах вирощували коноплі елітних сортів на території мисливських угідь в Олешківському районі. Для вирощування наркорослин зловмисники не шкодували ні часу ні грошей та облаштували капельне зрошування по всій плантації.

В результаті спецпідрозділом СБУ злочинців було затримано на гарячому на місці скоєння злочину. Наразі, за інформацією інсайдера, 9 листопада після проведення необхідних слідчих дій та експертиз, комісією з числа співробітників СБУ та СУ ГУНП в Херсонській області було знищено вищевказану партію наркотичних речовин.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон