Ігор Колихаєв відвідав Львів для перейняття позитивного досвіду місцевої влади

колихаєв, львів, досвід
Херсон потребує змін вже сьогодні. Тому Ігор Колихаєв, не чекаючи другого туру, вже почав розбиратися з міськими проблемами. Вчасний початок опалювального сезону, передача ТЕЦ у комунальну власність міста, питання розвитку Херсона. Все це на порядку денному у Ігоря Колихаєва.

Зробити Херсон одним з найкращих та найкомфортніших міст – завдання номер один. Саме тому Ігор Колихаєв разом з командою «НАМ ТУТ ЖИТИ!» переймає практику успішних українських міст. Першим вони обрали Львів, місто, яке увійшло в трійку в рейтингу обласних центрів за сприятливістю бізнес-клімату і ефективністю економічного управління, йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.

Влада Львова першою в Україні зіткнулись з коронавірусом. І хоч сьогодні вони в лідерах за кількістю захворювань, їх медична система успішно справляється з напливом хворих, міська адміністрація в повній кооперації з медичними закладами. Крім якісної медицини ми повинні зробити Херсон чистим, комфортним з якісними дорогами. Досвід Львова у цих питаннях є безцінним.

Херсонська делегація ознайомилася з роботою підприємства «Львівавтодор», працівники якого за декілька років відремонтували сотні кілометрів доріг із попередньою заміною підземних комунікацій.


Також оглянули великий парк сучасної комунальної техніки, який постійно оновлюється і збільшується. Тільки прибиральних машин налічується 135 одиниць. Для порівняння, в Херсоні власної техніки взагалі немає.

«Ми маємо вчитися, переймати весь успішний досвід міст України, щоб зробити Херсон найкращим містом, бо НАМ ТУТ ЖИТИ», – переконаний Ігор Колихаєв.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон