У Херсонському держунiверситетi стартував науковий флешмоб

ХДУ, молодий вчений, флешмоб
Маєте бажання презентувати себе та свою історію успіху, хочете творити зміни та реалізовувати інноваційні ідеї – долучайтеся до нового університетського флешмобу «Молодий вчений ХДУ».

Проєкт створений за ініціативи Товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених під егідою відділу по роботі з обдарованою молоддю ХДУ на чолі з керівницею Юлією Юріною. Мета – сформувати команду однодумців з молодих та перспективних науковців університету.

Аби взяти участь у флешмобі необхідно виставити у соцмережах свою історію успіху та яскраву фотографію під хештегом #молодийвченийХДУ. Таким чином, за словами Юлії Юріної, кожен охочий має можливість поділитися з університетським загалом й не тільки, своїми успіхами та перемогами у науковій та професійній діяльності. А, можливо, й стати прикладом та надихнути молодь на нові ідеї та відкриття.

Результатом проєкту стане проведення наукового пікніка «ХДУ – твій шлях до успіху», де молодь продовжить ділитися своїми науковими досягненнями у колі однодумців. Захід відбудеться 13 листопада на платформі ZOOM.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон