На зиму відремонтували дорогу до курорту на Херсонщині

дорога, ремонт, курорт
На Херсонщині відремонтували один з курортних маршрутів півдня України – дорогу до Скадовська, - повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

«Оновлено курортний маршрут Р-57 Олешки – Гола Пристань – Скадовськ. У рамках програми Президента "Велике будівництво" відремонтовано один з курортних маршрутів Півдня України – дорогу до Скадовська», - йдеться у повідомленні Юрія Гусєва.

Зазначається, що на дорозі ліквідували локальні просідання, зробили вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, водовідведення, здійснили поверхневу обробку покриття кубовидним гранітним щебенем, укріпили узбіччя, встановили нові дорожні знаки та нанесли горизонтальну дорожню розмітку.

Як повідомив голова ОДА, у планах на 2021 рік - завершити ремонт 10,8 км дороги Р-57 Олешки – Гола Пристань – Скадовськ, з яких на 4 км буде проведена реконструкція, на 6,8 км – поточний середній ремонт. Після цього дорога до чорноморського узбережжя буде повністю оновлена на всій протяжності - 84,1 км. Загалом у 2020 відремонтовано та введено в експлуатацію 34,5 км доріг до чорноморського узбережжя.

Нові дороги – це, звичайно добре… От тільки зручність та якість цих доріг туристи зможуть оцінити вже під час курортного сезону наступного року, якщо після нашої зими їм не знадобиться новий ремонт…


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон