У Херсонському держуніверситеті з'явився інтерактивний анатомічний стіл

ХДУ, анатомічний стіл, Співаковський
Херсонський державний університет крокує в ногу з часом! На медичному факультеті з’явився надсучасний інтерактивний анатомічний стіл високої роздільної здатності. Поставником інновації стала відома у світі українська фірма «BRIOlight».

Висококласний продукт підвищує ефективність викладання медичних дисциплін. Окрім нових технічних можливостей, у додаток до столу університет отримав цикл лекцій, що охоплюють анатомічні теми різних рівнів. Працює стіл за принципом 3D-відео, яке можна зупинити та налаштувати відеоряд. Викладач зможе імітувати будь-який стан тіла від хвороб до переломів.

«У тендері брали участь дві фірми — ТОВ «Сучасний медичний центр «ОРТО» і ТОВ «Освітньо-реабілітаційні технології». Саме остання фірма здобула перемогу. Ціна столу — 870 тисяч гривень», – прокоментував ректор Олександр Співаковський.

Інформацію про закупівлю обладнання можна побачити на сайті ProZorro за посиланням.

Зазначимо, що користуватись обладнанням зможуть не тільки студенти медичного факультету, а й факультету біології, географії та екології, факультету фізичного виховання та спорту. «Цей стіл, безумовно, підвищить рівень викладання усіх медичних дисциплін. Не кожен університет може похизуватися таким обладнанням. Впевнена, студенти будуть у захваті», – зазначила декан медичного факультету Наталія Шахман.

Стіл буде встановлений у новій сучасній аудиторії, яку планують відкрити незабаром.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон