Вибори в Генічеському районі стали одними з найбрудніших

Генічеськ, вибори, Євстратов
В цьому переконаний кандидат на посаду голови Генічеської ОТГ Андрій Євстратов, який подякував генічанам, що його підтримали:

- Шановні однодумці! Вибори завершились! Безмежно вдячний кожному, хто підтримав мене протягом передвиборчої кампанії та в день голосування 25 жовтня. Нам не вистачило трохи більше 100 голосів до перемоги.

Ці вибори стали одними з найбрудніших і та брехня, що лунала з вуст і газет деяких кандидатів у голови нажаль була сприйнята нашими людьми за правду, що дозволило кільком політсилам завести у міську раду не зовсім адекватних представників. Ми обов'язково спростуємо цю неправдиву інформацію, щоб люди мали змогу зрозуміти хто є хто у нашому районі.

Хочу побажати переможцям виборчих перегонів мудрості, толерантності, компетентності та професіоналізму задля збереження і розвитку соціально-культурної сфери нашої громади, яку районна рада зберегла і розвивала останні 5 років, бо це є основою розвитку будь-якої території.

Незважаючи ні на що - ми поряд, ми разом! Дякую за підтримку!, - подякував генічанам Андрій ЄВСТРАТОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон