Микола Костяк закликає до загальноукраїнського діалогу щодо відновлення стабільності та злагоди

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк опублікував офіційне звернення до жителів Херсонщини

Шановні співвітчизники!

У нашій Державі склалася не проста ситуація, у день великого православного свята Хрещення Господнього, 19 січня, у місті Києві учасники протестів остаточно перейшли межі законності і моральності, порушивши власні зобов'язання щодо проведення мирних заходів.

Звичайно, кожен громадянин України має право на мирний протест, ніхто не повинен обмежувати це право. Але всі дії протестувальників мають бути у рамках закону, не переходячи межу між мирним протестом і злочином.

Натомість, зараз, опозиційні лідери, розхитуючи ситуацію в країні, вже спровокували силове протистояння. Від радикальних протестувальників вже постраждали десятки правоохоронців, спалено не тільки комунальний транспорт та автобуси правоохоронних органів, але й приватний транспорт громадян.

Не можна йти за тими, хто закликає до насильства, хто прагне спровокувати розкол між державою і суспільством.

У своєму зверненні до Українського народу Президент України Віктор Янукович наголошує, що лише мирний шлях, важка праця, єдність народу і наша цілеспрямованість на побудову в Україні високих стандартів життя людей приведе нас до успіху. Війна і насилля зруйнують Україну.

Тож, я закликаю до загальноукраїнського діалогу щодо відновлення стабільності та злагоди у Державі. У столиці повинен бути відновлений порядок, а влада зробить усе для гарантування та забезпечення громадського спокою і безпеки населення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон