Де херсонцям дізнатися про графік планових відключень електроенергії

обленерго, графік, відключення
Основне завдання оператора системи розподілу – це забезпечення безперебійного електропостачання споживачам.

Для цього щодня працюють усі структурні підрозділи Товариства. Це утримання в робочому стані електромереж, їх оновлення та модернізація, підвищення електробезпеки мереж як для персоналу, так і для споживачів.

Планові роботи при яких необхідно тимчасово припиняти електропостачання можуть проводитися через роботи на лініях електропередач, приєднанням нових споживачів до електропостачання або ж розчищенням мереж від гілок дерев та порослі.

Щоб споживачі мали можливість, особливо в умовах карантину та дистанційного навчання та роботи, заздалегідь дізнатися про планові роботи або аварійні відключення на сайті АТ «Херсонобленерго» ksoe.com.ua створено сервіс «Відключення» (https://ksoe.com.ua/disconnection/).

За допомогою сервісу можна швидко і без реєстрації ознайомитись з графіком планових відключень на найближчі дні — як за Вашим особовим рахунком, вулицею, так і населеним пунктом.

Окрім цього, про планові роботи та відключення можна дізнатися зареєструвавшись у чат-ботах «Херсонобленерго» у Telegram за посиланням

Енергетики сподіваються на розуміння споживачів в разі відсутності електропостачання під час тимчасового вимкнення та завчасно планувати свою роботу.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон