Шафа поетична, але з привидами буде у Херсоні

Херсон, шафа, Хелловін
У Херсоні «Поетичну шафу» цієї суботи, 31 жовтня заповнять привидами, кажанами та павуками… Письменницько-музична вечірка буде приурочена до популярного серед молоді свята – Хелловіну.

Програма буде оновленою та насиченою. Звичайно, без традицій нікуди – писатимуть «безкінечний вірш», будуть підготовлені цікаві виставки. Але, приміром, замість вже звичного для завсідників батлу буде «Поетична дуель». Це поєдинок із застосуванням головної зброї поета – слова. Римами мірятимуться Артем Мельниченко та Дмітрій Плотніков.

«Наразі хлопці готуються – пишуть вірші на три задані теми (одна із них – пропозиція на Хелловін). Боротимуться вони за подарунок від партнера заходу – мережі магазинів «Учбова книга»! А також за право бути секундантом наступної «Поетичної дуелі», – розповідають організатори.

Протягом вечора заплановані розіграші призів, серед них – запрошення до Херсонського театру ім.М.Куліша та ККЗ «Ювілейний». Так, як вечірка костюмована, буде показ мод та конкурс костюмів. Той, хто здивує своїм образом найбільше, отримає подарунок від ще одного партнера заходу - КП «Агрофірма радгосп «Білозерський».

«Карантин нас обмежує – прийде всього 20 людей. Список ми опублікували у події в Facebook. На вході перевірятимемо наявність масок (і зараз мова не про тематичні костюми). Все суворо, - пояснюють організатори. – Але, що приємно, навіть у період пандемії ми збираємось та підтримуємо одне одного, хай і обмеженою кількістю».

Захід відбудеться у суботу, 31-го жовтня, в арт-клубі «MassON». Початок – о 18:00.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон