Першокурсників знайомлять з історією Херсонського держуніверситету

ХДУ, екскурсія, студенти
На оглядову екскурсію «Від Юр'ївського вчительського інституту до Херсонського державного університету» запросили студентів І курсу педагогічного факультету ХДУ.

Екскурсія тривала на двох локаціях. Фахівчиня музею Альона Діденко ознайомила студенток з історією та сучасністю закладу вищої освіти у приміщенні музею історії ХДУ.

А керівниця музейно-архівного центру Ірина Самсакова провела екскурсію в оновленій парковій зоні ХДУ, де розповіла про ректорів університету – Павла Богданова та Євгена Поліщука.

Адже саме їх ім'я носять головний корпус вишу та корпус Наукової бібліотеки. Також студенти дізналися про видатних вчених навчального закладу під час відвідування меморіального комплексу.

Осіння пора є знаковою для Херсонського державного університету – 14 листопада навчальний заклад святкуватиме 103-ю річницю від дня заснування. Екскурсоводи наголосили, що університет готується до відзначення визначної дати!

За матеріалами прес-центру ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон