В Херсоні перерахують голоси на одній з виборчих дільниць

твк, двк, опора

До Дніпровської районної у місті Херсоні територіальної виборчої комісії (ТВК) надійшло кілька звернень, пов’язаних з роботою дільничних виборчих комісій (ДВК).

Представник Херсонської регіональної організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Олег Опаренко звернувся до Дніпровської районної у місті Херсоні ТВК зі скаргою на дії ДВК №650655. У скарзі зазначається, що на виборчій дільниці №650655 25 та 26 жовтня мали місце порушення вимог Виборчого кодексу України, зокрема при підрахунку голосів виборців, складанні протоколів про підрахунок голосів та при транспортуванні виборчих документів до ТВК. Розглянувши скаргу Дніпровська районна у місті Херсоні ТВК вирішила не враховувати протокол дільниці № 650655 та провести перерахунок.

Представниця Херсонської обласної організації політичної партії «Партія Шарія» у Херсонській міській ТВК Юлія Мус звернулася із проханням надати для ознайомлення та зняття фотокопій протоколи, що надходять до Дніпровська районна у місті Херсоні ТВК. Члени ТВК відмовили представниці «Партії Шарія».

27 жовтня спостерігач ОПОРИ повідомив Дніпровській районній у місті Херсоні ТВК про порушення законодавства на виборчій дільниці №650660 у селищі Інженерне. Під час візиту до дільничної виборчої комісії спостерігач виявив відсутність у приміщенні ДВК протоколів про підрахунок голосів виборців. Уже 28 жовтня протоколи були розміщені, але у неповній кількості та без печаток.

За матеріалами ОПОРИ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон