Володимир Сальдо: Незмінно віддаю повагу тим, хто героїчно боронив рідну землю

Сальдо, загарбники, день визволення
Сьогодні у Херсоні в Парку Слави біля меморіального комплексу пройшли урочистості до відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників.

До урочистої події традиційно приєднався Володимир Сальдо:

⁃ Всі ці роки я незмінно віддаю повагу тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу. Наш народ досяг великої перемоги у запеклих боях ціною власного життя. Пам’ять про славні вчинки Героїв-визволителів завжди житиме у моєму серці, бо цю повагу в мені виховали мої батьки, суспільство. Я переконаний, що пам’ять та повагу до героїв ми повинні передати і наступним поколінням, бо без поваги до свого минулого немає і майбутнього, - говорить Володимир Сальдо.

Сьогодні 76 річниця Дня визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон