Віталій Булюк: Переможе здоровий глузд, холодний розум і відповідальність кожного з нас за наш край!

Булюк, наш край, партія
В цьому переконаний лідер Херсонської обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ» Віталій БУЛЮК:

- За останні кілька місяців передвиборчої кампанії ви вивчили портрети кандидатів на білбордах, вислухали всі обіцянки, передивилися відео, перечитали газети, листівки й перебрали іншу політичну рекламу. А, можливо, вже маючи стійкі політичні переконання, найменше звертали увагу на всю передвиборчу метушню.

Але для всіх настає логічний підсумок кожної виборчої кампанії й вже завтра ви скажете усім кандидатам: тихо, нам треба подумати. Ви залишитеся наодинці зі своїми уявленнями про те, кого у підсумку ви хочете бачити у владі. Адже з цими людьми - керівниками громад і депутатами, вам доведеться розв'язувати питання від яких залежатиме якість життя у вашому місті чи селі в найближчі 5 років.

Я переконаний, всі ми зацікавлені в тому, щоб в місцеве самоврядування прийшли гідні, компетентні, енергійні і чесні люди, здатні виконати вашу волю і виправдати вашу довіру. Розуміючи це я, як голова обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ» націлював свою команду на подальшу відповідальну роботу. Далі – все залежить від вас.

25 жовтня прийдіть на виборчу дільницю, виконайте свій громадянський обов’язок і висловіть свою позицію. Зустрінемося на фініші, вже за кілька днів. І хай переможе здоровий глузд, холодний розум і відповідальність кожного з нас за наш край!, - переконаний Віталій БУЛЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон