Херсонська журналістка закликає всіх йти на вибори

журналістка, вибори, заклик
До дня волевиявлення залишилися лічені дні, а серед жителів Херсонської області, та й в цілому по Україні, панують песимістичні настрої…

На запитання «чи підете на голосування?» більшість людей знизує плечима і відповідає: «невже наш голос на щось вплине? Ми нікому вже не віримо! У партії президента розчарувалися, оскільки за яскравими гаслами і обіцянками «прийде весна – саджати будемо» немає жодних дій».

Цьогорічна виборча кампанія і справді найскладніша за всі роки незалежності. Новий адміністративний устрій, нова виборча система, новий бюлетень, карантин і військова агресія. Тож і явку соціологи прогнозують не вище 40%.

Між тим, сьогодні з’явилася альтернатива – це політична сила УДАР, яка має високий рейтинг у столиці (понад 43%) і представлена у всіх регіонах України.

Зокрема на Херсонщині УДАР висунув понад 500 кандидатів у депутати для участі у місцевих виборах. Це і науковці, освітяни і лікарі, журналісти та спортсмени, представники середнього і малого бізнесу, учасники бойових дій у АТО, студенти та інші.

Це люди, які прагнуть на основі досвіду Віталія Кличка змінити Херсонську область. Та саме головне, що кандидати від партії УДАР вірні демократичним, проукраїнським цінностям.

Щодо Херсона, то кандидатом у депутати до Херсонської обласної ради від політичної партії УДАР Віталія Кличка стала Елеонора ГУСЬКОВА.

Вона разом з родиною проживає у Херсоні та працює головним редактором інформаційного сайту «Перший регіональний», член Національної спілки журналістів. До цього працювала телеведучою на обласному телеканалі “Скіфія”. У 2017- 2019 роках очолювала пресслужбу губернатора Херсонської облдержадміністрації.

Елеонора Гуськова має дві вищі освіти: спеціаліст з фінансів і магістр державного управління. Навчалася у аспірантурі на кафедрі політичної аналітики і прогнозування у Національній академії державного управління при президентові України.

Вона балотується по 8 виборчому округу, до якого входять: Корабельний район, частина Таврійського та Суворовського районів, селища Комишани, УКРНІОЗ, Інжинерне, Благовіщенське, Зимівник та Приозерне.

Для неї важливо захищати права малозабезпечених сімей, дітей, які позбавлені батьківського піклування та інших незахищених верств населення, допомагати людям похилого віку.

Елеонора ГУСЬКОВА балотується саме від політичної партії УДАР, бо впевнена, що разом з командою однодумців добрих справ для херсонців можна зробити більше: «Хто йде на вибори від інших партій – «перефарбовані», політичні перебіжчики, корупціонери і скандалісти, мета яких – роздеребанити бюджет Херсона та області.

Тому, якщо тобі не байдужа доля Херсонщини, і ти не хочеш втрачати ще 5 років, підтримай своїм голосом партію УДАР Віталія Кличка та мене, Елеонору Гуськову, на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон