Павло Потоцький: Йду на посаду Олешківського міського голови, бо знаю, можу і вмію!

Потоцький, Олешки, вибори
- Я впевнений у собі, своїх силах і можливостях, впевнений у нашій команді партії «Наш край», йду перемагати, для того, щоб за наступні 5 років перетворити Олешківську громаду на комфортну для життя людей.

Для того, аби ці зміни втілити в життя, маю необхідний досвід та знання, які здобув, працюючи в органах місцевого самоврядування, а також багато енергії, силу, хорошу освіту, а головне - бажання працювати та любов до нашого краю.

Закликаю своїх опонентів до чесної боротьби, конкурувати – ідеями та реальними справами, а не цькуванням опонентів та нав’язуванням себе всім членам громади. Був час, коли потрібно було працювати, почути проблеми людей, виділяти кошти на медицину, освіту, ЖКГ, спорт тощо.

Якщо кандидати починають тільки перед виборами налагоджувати з виборцями контакти: десь вулицю підсипали, десь світло провели, десь концерт подарували, десь пішли по хатах доводити, що ось ми - зробимо для Вас рай! НЕ ВІРТЕ! Це короткочасний піар, який просто замилює очі!

Вважаю, потрібно прозвітувати про те, що було зроблено твоєю командою та особисто, чим займались, які питання вирішували, як це зробив я на сторінках цієї газети, підтверджуючи тим самим, що наша команда депутатів Олешківської районної ради зробила чимало. Найголовніше - це те, що з 2017 р. по 2020 р. нами додатково спрямовано на цільові потреби мешканців майже 81 мільйон грн.

Ми не маємо права втратити наступне п’ятиріччя, приводячи до влади тих, хто непомірно любить тільки гроші. Саме тому я йду перемагати.

З Вашою підтримкою, вірою та небайдужістю, ми разом зможемо зробити Олешки - краєм, гідного життя. Разом – до Перемоги!, - ВАШ Павло ПОТОЦЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон