За добу на Херсонщині виявили трьох браконьєрів

браконьєри, патруль, протокол
20 жовтня в Херсонській області інспектори виявили трьох браконьєрів та 9 порушень природохоронного законодавства. Сума збитків, нанесених природі - майже три тисячі гривень. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Херсонський рибоохоронний патруль.

Наприклад, 20 жовтня в озері Біле Білозерського району Херсонської області чоловік ловив рибу за допомоги мисинової сітки. У результаті незаконних дій наловив карася сріблястого та судака загальною вагою майже 7 кг. Збитки, завдані рибному господарству України, - 884 грн. Інший - в акваторії Дудчанської затоки Каховського водосховища ловив рибу забороненим знаряддям лову для любительського та спортивного рибальства. Таким чином наловив 12 кг карася. Сума збитків природі – 714 гривень. І ще один порушник також в акваторії Каховського водосховища наловив 12 кілограм судака та карася, чим наніс збитків природі на суму 1 139 грн.

На браконьєрів оформлено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучено працівниками рибоохоронного патруля.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон