Олександр Сторчеус: Я буду відстоювати соціальні гарантії учасників АТО

Сторчеус, Удар, выборы
Олександр Сторчеус - батько героя АТО, легендарного командира батальйону «Херсон» Руслана Сторчеуса, який загинув 2014-го року в місті Іловайськ, потрапивши у засідку.

У Олександра є троє онуків, які пишаються подвигом свого батька. Він хоче, щоб молодь зростала в розвиненій області, зі стабільною економікою та соціальними гарантіями. Тому, аби забезпечити молодому поколінню гідні умови життя на Херсонщині, Олександр Сторчеус прийняв рішення балотуватися в депутати Херсонської районної ради від політичної партії УДАР Віталія Кличка.

«Я впевнений, що команді УДАР вдасться створити безпечні та комфортні умови в нашій області та зерегти територіальну цілісність України», - зазначає Олександр Сторчеус.

Олександр Сторчеус є головою правління громадської спілки «ЄДИНА РОДИНА ХЕРСОНЩИНА». Йому часто доводиться їздити у столицю для проведення патріотичних зібрань. На його думку, УДАР - одна з небагатьох команд, яка не розчарувала українців, а лідер політичної сили – Віталій Кличко - зумів зберегти високі рейтинги та зробити столицю європейським містом.

«Я буду відстоювати соціальні гарантії учасників АТО, щоб виплата матеріальної допомоги надавалися учасникам війни та родинам загиблих із обласного бюджету. Ми маємо допомагати ветеранам із протезуванням, компенсувати витрати на лікування, забезпечувати реабілітацію, оздоровлювати їх дітей. Ми також маємо запровадити механізм грошової компенсації за земельні ділянки, що за законом мають отримати ветерани АТО», - говорить Олександр Сторчеус.

Він розуміє, що ніякі гроші, земельні ділянки чи соціальні гарантії не зможуть повернути родинам загиблих батьків, чоловіків, синів і доньок. Проте пам’ятати їх подвиг – це обов’язок кожного українця, бо саме нашим героям ми завдячуємо мирним життям в українських містах та селах.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон