У День народження видатного сина Херсонщини

день народження, Мішуков, Співаковський
У День народження видатного херсонця Олега Мішукова, своїми думками та спогадами про цю талановиту людину поділився ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:

…Завзятий і талановитий, людина з блискучим розумом та неперевершеним почуттям гумору. Він так рано пішов з життя, але залишив світлий спомин про себе та свої добрі справи...

Сьогодні, 14 жовтня Олегу Васильовичу Мішукову виповнилося б 57. Він був не просто генератором та імплементатором геніальних ідей, він умів об’єднувати зацікавлених людей навколо них. Це допомогло успішно реалізувати свій масштабний проєкт - Херсонський академічний ліцей, який сьогодні носить його ім’я. Справжній шлях від мрії до реальності!

Олег Васильович мав особливість: він був готовий змінюватися незалежно від обставин. Це сприяло його життєвому успіху. Він не любив нудьгувати, не сидів на місці, постійно рухався вперед.

Він пішов з життя, але його думки та переконання живуть і сьогодні. Тому з теплотою та посмішкою згадую Олега Васильовича, який дуже любив життя і творив власну історію.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон