Олешківські депутати вимагають звіту за використання коштів з районного бюджету

Олешки, кошти, райрада
На позачерговій сесії депутати Олешківської районної ради вимагатимуть звіт тимчасової комісії щодо Козачелагерського дитсадка.

Ще в березні 2018 р. за ініціативи депутатів Олешківської районної ради Максима Тертичного та Світлани Карпухіної рішенням 29 сесії районної ради була створена тимчасова контрольна депутатська комісія, мета діяльності якої - провести перевірку використання коштів, виділених з районного бюджету на Козачелагерський заклад дошкільної освіти «Казка».

До складу даної комісії ввійшли 5 народних обранців, в тому числі Максим Вікторович – голова та Світлана Миколаївна - досвідчений аудитор (працювала спеціалістом державної фінансової інспекції у Херсонській області).

Згідно Регламенту районної ради, очільник даної комісії повинен прозвітувати про її діяльність перед депутатським корпусом, але на цю подію 36 народних обранців чекають і досі…

Минуло 2 роки, і хоч у пропозиціях до порядку денного сесій представницького органу влади головою Павлом Потоцьким неодноразово вносилося питання, щодо звіту про роботу народних «аудиторів», то так ніхто і не дізнався, куди поділися бюджетні кошти (4 млн. грн), спрямовані на реконструкцію будівлі «Казки».

У п’ятницю, 16 жовтня цього року депутати збираються на позачергову сесію, де вимагатимуть звіт про роботу тимчасової комісії.

За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон