Валерій Маломан: Навіть у найважчі часи нам вдавалося утримати херсонську "Палладу" на плаву

Маломан, Паллада, За Майбутнє
Про це заявляє корінний херсонець, який пройшов шлях від інженера-конструктора у технолого-конструкторському відділі машинобудування Херсонського суднобудівного заводу до директора єдиного державного заводу із будівництва залізобетонних доків - Херсонського заводу «Палада» - Валерій Маломан.

Він має достатньо знань для втілення складних і нестандартних проектів на Херсонщині. Херсонський державний завод «Паллада» - єдине у світі суднобудівельне підприємство, що спеціалізується на будівництві композитних плавучих доків нового покоління для обслуговування суден цивільного та військового флоту. Гарантійний термін експлуатації техніки - 50 років.
Сьогодні підприємство упевнено дивиться у майбутнє, адже керівник «Паллади» робить усе, щоб працівники херсонських верфей були забезпечені роботою. «Паллада» – це 600 робочих місць. Понад 90 доків, споруджених на підприємстві, крім України, успішно працюють у різних державах. Покупців приваблює ретельне дотримання заводом термінів здачі продукції та висока якість робіт.

«Навіть у найважчі часи нам вдавалося утримати підприємство на плаву, та не припинити роботу», - каже директор «Паллади», представник «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини Валерій Маломан.

Серед останніх досягнень "Паллади" - контракт з Міноборони на виготовлення трьох причалів. Замовленню сприяв візит Президента України на підприємство.

«Ми постійно впроваджуємо нові технології в будівництво наших доків. Якісно працюючи сьогодні, ми будуємо наше майбутнє», - каже Валерій МАЛОМАН.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон