Завтра у Херсоні буде "Шафа БЕЗ цензури"

Шафа, вірші, без цензури
Творчі херсонці читатимуть вірші та співатимуть пісні для дорослих. У п’ятницю, 9-го жовтня, відбудеться "Шафа БЕЗ цензури" (16+)! Римами мірятимуться троє поетів.

За словами організаторів, захід пройде вдруге, наступний же планується навесні: "Зазвичай у нас обмеження – ніякої нецензурної лексики, без імен та політики. Але автори пишуть різне і шкода, якщо в стіл. Тож, ми знайшли альтернативу".

У межах заходу відбудеться творчий конкурс. Римами мірятимуться троє поетів: Артем Мельниченко, Євгенія Рєзнік, Дмітрій Плотніков. Спочатку вони отримають по три вірші відомих авторів та вгадуватимуть, чиї то рядки. Після – писатимуть експромти.

Змагання буде затятим, без подарунків не лишиться жоден із учасників. Головний приз – запрошення на двох до клубу "Geisha"!

Організатори нагадують: "Не забувайте, що ми у жовтій зоні. Дотримуйтеся рекомендацій МОЗ, спрямованих на те, аби запобігти виникненню та поширенню короновірусної хвороби. Беріть маски. Під час заходу зберігайте соціальну дистанцію".

Початок – о 19:00 в арт-клубі "MassON". Вхід – вільний!

Кількість місць обмежена! Підтвердіть присутність на заході – поставте галочку "Відвідаю": https://www.facebook.com/events/3738675559505473?active_tab=about
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон