Звернення громадян на контролі аудиторів Херсонщини

звернення, громадяни, аудитори
Протягом січня-вересня 2020 року до Управління звернулось 46 громадян з 43 зверненнями, з яких від громадян поштою надійшло 22 звернення, через органи влади -19, від громадян на особистому прийомі - 2.

Люди зверталися з питань діяльності місцевих органів виконавчої влади (17), підприємств та установ (15), трудового законодавства і оплати праці (7), сфери аграрної політики та земельних відносин (1) та з інших питань (2).

Всі звернення розглянуто відповідно до вимог чинного законодавства. Громадянам своєчасно надані обґрунтовані відповіді. За результатами розглянутих звернень, на 24 з них, надано обґрунтовані роз’яснення, 6 звернень направлено за належністю відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян» з повідомленням автора, 9 звернень вирішено позитивно, 4 - залишаються на стадії розгляду.

Через засоби масової інформації громадян поінформовано 115 разів про функціонування «телефону довіри» Управління (0552)-26-36-28.

Крім того, з метою забезпечення відкритості та прозорості у діяльності Управління для надання відповідей на запитання громадян проведено 46 прямих телефонних ліній у звітному періоді. Відповідні анонси розміщено на веб-сайтах.

Заради підвищення ефективності зворотного зв’язку громадяни можуть, по суті, інформувати про можливі порушення фінансово-бюджетної дисципліни та надсилати інформацію цілодобово на електронну адресу kherson@dkrs.gov.ua.

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон