В Херсонській області коронавірус дещо уповільнює тепми

коронавирус, аналізи, інфекція
За даними системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу РНБО, за останню добу станом на 9:00 7 жовтня на Херсонщині виявлено 47 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

По інформації Херсонської облдержадамінстрації, серед нових хворих 1 дитина та 6 медичних працівників. В Херсоні захворіло 36 осіб, в Білозерському районі - 5 осіб, в Олешківському - 2 особи, серед мешканців Каланчацького, Каховського, Чаплинського районів та міста Нова Каховка - по одному хворому. Стан хворих задовільний, до медичних закладів зі станом середньої важкості госпіталізовано лише три пацієнти. 44 особи перебувають на самоізоляції під щоденним медико-санітарним наглядом.

Нагадаємо, вчора, 6 жовтня, повідомлялося про 46 нових випадків інфекції за добу, 5 жовтня - про 48, 4 жовтня - про 69, 3 жовтня - 87, 2 жовтня - 90. Отже, середня добова чисельність нових хворих має визначену тенденцію до зменшення.

За весь час інфекції у Херсонській області виявлено 1591 випадок інфікування COVID-19. З них 712 людей побороли недуг, 850 - залишаються інфікованими, 29 - померли.

В Україні за добу захворіло 4 753 людини. За есь час загалом виявлено 239 тисяч лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з них 4,6 тисяч летальні, 106 тисяч пацієнтів одужало, хворіють 128 тисяч людей.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон