Аспіранти та докторанти ХДУ отримали посвідчення

посвідчення, аспіранти, ХДУ, Співаковський
Вчора, 5 жовтня, у Херсонському державному університеті 16 аспірантів та 1 докторантка отримали свої посвідчення. Попереду на них чекають роки наукового неспокою та виснажливої роботи над дисертаційним дослідженням.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський урочисто вручив посвідчення аспірантів та докторантів та закликав майбутніх науковців мінімізувати всі неформальні відносини і впевнено йти до поставленої мети – захисту дисертацій. «Бажаю, аби через чотири роки в цій залі ви отримали дипломи докторів філософії PhD!», – привітав очільник вишу.

Перший проректор Сергій Омельчук, наголосив на дотриманні основних принципів академічної доброчесності, метою яких є формування високої академічної культури в учасників освітнього процесу. «Доброчесність – основний і єдиний принцип, який покладено в основу вашого наукового результату. Ви повинні чесно ставитися до себе, як до молодого науковця й до тих результатів, які є вже напрацьовані». Сергій Омельчук відмітив, що цей рік є визначним для ХДУ – випустили перших аспірантів, майбутніх докторів філософії, які вступали за новою процедурою. І вони не підвели: значна частина вчасно, а дехто й достроково, підготували дисертації до захисту. «Зичу, аби роки навчання були результативними, аби пошук нового, узагальнення інформації втілювався в публікаціях і дисертації. Нехай кожен ваш результат надихає на наступні пошуки», – побажав перший проректор та закликав долучатися до конференцій й оприлюднювати набуті результати.

Керівниця відділу аспірантури і докторантури Олександра Штепенко ознайомила з процесом навчання, заповнення аспірантської документації та зосередила увагу на організаційних моментах.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон