У Херсоні судитимуть співробітника кримінальної поліції

поліція, слідчий, вплив
До суду направлено обвинувальний акт відносно оперуповноваженого сектору кримінальної поліції одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

Слідством встановлено, що правоохоронець запропонував громадянину за 23 500 гривень вплинути на рішення слідчого щодо непритягнення його до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотичних засобів. Таким чином, оперуповноважений Нацполіції обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України). У разі доведення вини обвинуваченому загрожує штраф від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.

Досудове розслідування здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі. Процесуальне керівництво - Херсонська обласна прокуратура. Оперативний супровід – Херсонське управління ДВБ Нацполіції України.

Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Мелітополі

Фото ілюстраційне
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон