Херсонський аеропорт - один з найкращих в Україні

аеропорт, самолет, Киев
На цьому наголосив заступник голови Херсонської облдержадміністрації Олександр Самойленко, який вчора у вечері, 5 жовтня, зустрічав перший рейс авіакомпанії «Роза Вітрів» (Windrose) у Херсонському аеропорту.

Налагодження співпраці з авіаперевізником «Роза Вітрів» стало черговим кроком до відкриття Херсонщини для всієї України. Відтепер жителі та гості нашої області можуть скористатися рейсами авіакомпанії «Роза Вітрів» (Windrose), які здійснюватимуться 5 разів на тиждень.

«Херсонський аеропорт - один з найкращих в Україні. Сподіваюсь, що ми і надалі будемо нарощувати об’єми перельотів та відкривати нові напрями авіасполучень, зокрема і з компанією Роза Вітрів», - наголосив заступник голови Херсонської облдержадміністрації Олександр САМОЙЛЕНКО.

Вильоти з Херсона до Києва відбуваються на 7:10 по понеділках, вівторках, середах, четвергах і суботах.

Рейси з Києва до Херсона виконуються о 20:40 по понеділках, вівторках, середах, п’ятницях і неділях. Долетіти в один бік можна всього за 1 годину 20 хвилин.

Мінімальна ціна авіаквитка стартує від 830 грн в один бік і від 1720 грн туди-назад. У вартість включене перевезення ручної поклажі і багажу до 23 кг.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон