Юрій Рожков: Вчителі - скульптори, лікарі і розрада наших дітей!

Рожков, привітання, діти
- Любі наші вчителі! Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Ви - скульптори, лікарі і розрада наших дітей! Бо саме Вам батьки довіряють своє найдорожче - синочків та донечок. З маленьких і невпевнених у собі діток ви ростите розумну й сміливу молодь. Дякую за це!!!

Ви супроводжуєте наших дітей по шкільному життю і є прикладом для наслідування. Я вірю: зерна добра, що засіюєте в дитячі душі, обов'язково проростуть, розквітнуть і дадуть плоди. Для усіх нас, для всієї громади! Тож, дорогі наші вчителі, бажаю Вам натхнення, міцного здоров'я, добробуту в родинах і любові до всіх дітей та людей.

Образ свого любого вчителя діти тримають в пам'яті все життя і часто згадують у хвилини, коли треба приймати важливе рішення. Знаю точно, бо і сам з вдячністю подумки звертають до настанов своїх вчителів.

Дорогі наші наставники, нехай вчителювання завжди приносить Вам відчуття наповненості та задоволення. Адже виховувати і навчати - це покликання! І це - назавжди!!!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон