Олімпійські уроки тривають у Херсонському держунiверситетi

ХДУ, уроки, Глухов
У рамках проєкту «Європейський тиждень спорту» факультет фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету на прикладі досягнень студентів продовжує пропагувати активний спосіб життя серед херсонської молоді.

Під лозунгом «Be active» (будь активним) учням Херсонського академічного ліцею ім.О.В.Мішукова успішні студенти факультету фізичного виховання та спорту провели «Олімпійський урок».

Спортсмени на власному прикладі розповідали ліцеїстам про шляхи спортивного становлення та досягнення у спорті.

Відвідав урок й декан факультету Іван Глухов, який пишається своїми студентами: «Наші спортсмени доводять молодому поколінню, що у житті усе реально, треба тільки мріяти й бути наполегливим!». До того ж, декан вважає, що подібні заняття – це найкраща профорієнтаційна робота.

Зазначимо, «Олімпійський урок» в Академічному ліцеї ім.О.В.Мішукова закрив п’ятий «Європейський тиждень спорту» на Херсонщині. Загалом за ініціативи факультету фізичного виховання та спорту були проведені 10 занять у місті та області, до яких залучено близько 300 дітей та 20 спортсменів-чемпіонів – студентів Херсонського державного університету!

Майстер спорту з вільної боротьби, чемпіон України та призер чемпіонату Європи Андрій Доброносов, який безпосередньо долучився до проведення, зазначив: «Мені подобається проводити подібні уроки! Впевнений, що роблю корисну справу та з мене беруть приклад – це дуже відповідально. До того ж, це для мене це гарний досвід, а для школярів – цікаві пізнавальні заняття».

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон