Наталія Устинова: Тільки в освіченої нації є майбутнє!

Устинова, освіта, привітання
Впевнена директор Херсонської гімназії №1, Заслужений учитель України, кандидат педагогічних наук Наталія Устинова, привітавши колег з професійним святом – Днем Учителя!

- Роль педагога у розвитку нації та держави завжди була надзвичайно важливою. Адже вчителі є носіями знань, які формують громадянське суспільство на багато років уперед. На превеликий жаль, сьогодні горде звання Вчитель у нашій країні не в пошані.

Бездумні експерименти влади у сфері освіти змушують педагогів все частіше замислюватися про зміну професії. Тисячі наших колег працюють за кордоном на низькокваліфікованих роботах аби заробити хоч малу копійчину. А мільйони українців позбавлені можливості вчитися і вчити своїх дітей у досвідчених фахівців.

Наразі ми з вами самі повинні вирішити, яким шляхом піде українське освітянство. Саме ми - вихователі, вчителі, педагоги – маємо зробити все залежне, щоб повернути престиж професії, щоб держава, нарешті, заслужено оцінила нашу працю. Адже тільки в освіченої нації є майбутнє!
Тож нехай на вашу адресу звучать сотні теплих слів. Миру та злагоди всім нам!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон