До студентів ХДУ завітали майбутні роботодавці

ХДУ, студенти, работодавці
В рамках багаторічної співпраці зі стейкхолдерами відбулася зустріч із працівниками кампанії DataArt. На зустріч до першокурсників факультету комп'ютерних наук, фізики та математики Херсонського державного університету завітали наші випускники, а нині – успішні працівники кампанії DataArt: PR-менеджерки Юлія Смешкова та Ірина Третьякова, а також dotnet експерт Антон Грабовський.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський зазначив: «Кампанія DataArt пропагує філософію «Перш за все – люди» та пропонує офіційну роботу з легальною заробітною платою. DataArt має багаторічну історію та ґрунтовні проєкти. Університет зацікавлений у розвиткові та подальшому працевлаштуванню своїх випускників. Адже успішні студенти роблять ім’я та репутацію нашому вишу. Сталий розвиток DataArt принесе довгострокову користь нам і всім нашим стейкхолдерам, разом з якими ми працюємо».

Працівники кампанії розповіли про роботу DataArt, безкоштовні школи для IT-фахівців та рекрутерів. За словами Ірини Третьякової, в кампанії діє практикантська програма, яка дає старт у кар’єрі для студентів. Програма працює 10 років. Лише за 2019 рік завершили навчання більше 30-и випускників, з якими працювали 36 досвідчених менторів.

За словами декана факультету комп'ютерних наук, фізики та математики Наталії Кушнір, професія програміста передбачає активну життєву позицію. Це постійне навчання та самовдосконалення, оскільки технології швидко змінюються та вдосконалюються. «Такі зустрічі стимулюють молодь до подальшого професійного зростання та мотивують їх», – прокоментувала Наталія Кушнір.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон