На Херсонщині партія "Слуга Народу" визначилася з кандидатами на місцеві вибори

партія, Слуга народу, списки
Політична партія «Слугу Народу» подала кандидатів в депутати до всіх місцевих рад, а також на посади голів ОТГ в Херсонській області. Про це повідомив голова Херсонської обласної партійної організації Юрій Соболевський.

«Нами повністю сформовані команди на місцеві ради всіх рівнів в області. Ми ретельно ставились до цього питання, оскільки для реалізації програми змін Президента України Володимира Зеленського необхідно провести повне перезавантаження місцевого самоврядування.

Всі люди, які йдуть з нами на вибори, прагнуть головного – зробити свою область, місто, село кращими. Вони мають досвід реалізації різноманітних проектів у багатьох сферах і готові використати його на благо громад. І я впевнений, після завершення виборчого процесу ми втілимо ці зміни у життя», - повідомив Юрій СОБОЛЕВСЬКИЙ.

Всього в Херсонській області політичною партією «Слуга Народу» було подано 8 кандидатів на посаду голів міст, 23 кандидати на посаду сільського та 17 кандидатів на посаду селищного голови. Партією висунуто 59 кандидатів в депутати обласної ради, 224 кандидати в міські та 241 кандидат в районні ради, 448 кандидатів в сільські та селищні ради.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон