У Генічеську на вулиці виміряли містянам тиск

Генічеськ, тиск, студенти
З 28 вересня по 2 жовтня в Генічеському професійному коледжі Херсонського державного університету тривав тиждень терапії.

В рамках заходів, у Генічеську відбулася акція «Вимірювання артеріального тиску, як один з методів профілактики гіпертонічної хвороби».

Студенти медсестринської групи вийшли на вулицю з тонометрами і міряли тиск всім охочим. Також майбутні медики надали громадянам корисну інформацію: що таке артеріальна гіпертензія, гіпертонічна хвороба, як правильно вимірювати тиск та як харчуватися гіпертонікам.

До того ж, під час акції молодь роздавала інформаційні матеріали – брошури «Профілактика гіпертонічної хвороби» і «Як правильно вимірювати артеріальний тиск?».

Директор медучилища Галина Толубець впевнена, що звичайні городяни довідалися багато цікавої, а головне корисної інформації: «Акцію біля Генічеського професійного коледжу проводили студенти 4 курсу під керівництвом викладача Тамари Кохановської в рамках тижня терапевтичних дисциплін. Для молоді це гарна можливість продемонструвати набуті вміння і навики», – прокоментувала Галина Олегівна.


Пресс-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон