Що турбує медиків Олешківського району Херсонщини

Олешки, Потоцький, лікарні
Це сьогодні, 29 вересня з’ясовував голова Олешківської райради Павло Потоцький під час зустрічі з працівниками регіональних підрозділів терапевтичного відділення КП «Олешківська ЦРЛ».

Щоб запевнити медпрацівників вторинної медичної ланки, що під час реалізації медичної реформи закриття лікарень та скорочень не відбудеться, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з директором комунального підприємства «Олешківська ЦРЛ» Олегом Попенком здійснили важливий виїзд у район, а саме відвідали Козачелагерську та Новомаячківську медичні установи.

Під час зустрічі з персоналом можновладці пояснили, яким чином мережа медичних закладів району буде збережена і замість колишніх дільничних лікарень у районі створили так звані регіональні підрозділи терапевтичного відділення КП «Олешківська ЦРЛ» і, як наслідок, маємо дозвіл на проведення медичної практики на даних територіях.

Людей заспокоїли і запевнили, що ніяких «ліквідацій і скорочень» не буде, а наявного фінансового ресурсу вистачає для нормального функціонування закладів охорони здоров’я принаймні до кінця нинішнього року, навіть заробітну плату підвищують з вересня поточного року.

У с.Козачі Лагері та сел. Нова Маячка працівники закладів охорони здоров’я звернулися до голови районної ради із проханням щодо забезпечення проведення ремонтних робіт у приміщеннях своїх підрозділів.

Не дивлячись на те, що в умовах карантину під час СОVІD-19 районний бюджет недоотримав частину доходів, Павло Борисович пообіцяв винести дане питання на розгляд наступної сесії та за підсумками виконання районного бюджету винайти кошти для косметичного ремонту терапевтичних закладів.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон