На Херсонщині пройшов військовий вишкіл для дітей (фото)

ннацгвардієць, вишкіл, діти
Вихідні з користю для себе та інших провів херсонський гвардієць - інструктор з тактичної медицини Марк Васильченко військової частини 3056 НГУ. Він долучився до змагань у рамках військово-спортивного вишколу «Покровський гарт», які проходили в смт Лазурне Скадовського району Херсонської області. На той час було розгорнуто табір, де за допомогою досвідчених військовослужбовців діти могли і відпочити, і отримати справжній військовий вишкіл.

“Мене запросили організатори, аби діти на власні очі побачили, як надається перша необхідна медична допомога, - розповів Марк Васильченко, - За ці кілька днів я намагався розповісти і показати хлопцям та дівчатам основне з тактичної медицини. Були ті, хто не вперше бере участь в подібному заході, і вони показали чудовий рівень знань та підготовки”.

В змаганнях взяли участь діти з усієї Херсонщини. За ці два дні вони відвідали локації з тренуваннями зі стройової підготовки, стрільби з гвинтівки та лука. Хлопці і дівчата різного віку долали смуги перешкод, вивчали тактичну медицину та опановували військову топографію.







© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон