На Херсонщині міжнародний договір підписали дистанційно

договір, дистанційно, Музиківська ОТГ
Пандемія коронавірусу вносить свої корективи навіть у міжнародні зв’язки українців, пише Голос України.

Скажімо, про партнерство домовилися Музиківська об’єднана територіальна громада та гміна Громадка Болеславецького повіту Нижньосілезького воєводства Республіки Польща. Відповідно, розробили й договір про економічне, інвестиційне та культурне співробітництво.

Його зазвичай підписують очільники громад, та цього разу довелося обмежитися дистанційним способом: голова Музиківської ОТГ Олександр Лейбзон поставив автограф під своїм примірниками документу українською та польською мовами, а війт гміни Даріуш Павліщі – під своїм. Перед цим текст договору узгодили та підтримали депутати органів самоврядування як в Україні, так і Польщі.

Олександр Лейбзон каже, що Музиківська ОТГ – одна з перших об’єднаних територіальних громад на Херсонщині. та гміна Громадка має вдвічі більший досвід життя й розвитку в умовах децентралізації.

Тож її членам є що порадити українським друзям – навіть на відстані. Та рано чи пізно будуть поїздки на стажування, реалізація спільних проектів, робочі поїздки та особисті зустрічі. Адже епідемія колись та закінчиться.

На знімку: голова Музиківської ОТГ Олександр Лейбзон підписує договір про співробітництво з гміною Громадка.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон