На Херсонщині з'явився новий вид шахрайства через Вайбер

вайбер, підприємці, шахраї
Шахраї Херсонщині йдуть у ногу з прогресом та використовують соціальні мережі.

Учора через Вайбер (номер – 0631187619) невідомий чоловік від імені начальника Каланчацької податкової інспекції Херсонської області телефонував підприємцям та пропонував угоду. За різні грошові суми він обіцяв не проводити перевірку господарської діяльності підприємств. Те, що телефонує немовби начальник ДПІ нібито підтверджувало фото, яке з’являлося під час виклику на екранах. Зловмисник використав сімейну фотографію, де податківець разом із дружиною. У такий спосіб аферист намагався видурити гроші у довірливих громадян. В якості платіжного інструменту міг використовувати банківську карту 5167 8031 0666 5479 (термін дії - 05/25).

Каланчацькі платники відразу забили на сполох. Начальник податкової інспекції Дмитро Ковальов звернувся із заявою до поліції. Податківці закликають піідприємців бути пильними і не потрапляйте на вудку шахраїв. При отриманні схожого дзвінка або повідомлення ні в якому разі не перераховувати кошти, а звертатися з заявою до поліції та повідомляти про такий випадок керівника місцевого підрозділа ДПІ.

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній
Республіці Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон