На Херсонщині захоплюють морське узбережжя

Лазурне берег, шахраї
На Херсонщині один бізнесмен ледь не отримав гектар землі вартістю понад вісімсот тисяч гривень на чорноморському узбережжі в селищі Лазурному Скадовського району, повідомляє Голос України.

Отримати землю біля моря на Херсонщині чомусь значно легше шахраям, ніж захисникам Вітчизни. Скажімо, обласна рада ще в грудні минулого року погодилася передати для розміщення окремого розвідувального батальйону морської піхоти комунальну базу відпочинку "Білі крила" біля курортного Скадовська.

Відтоді минуло понад дев'ять місяців - цілком достатньо, аби дитину народити. А от чиновники всіх паперів досі не "народили", тож колишню оздоровницю на баланс Міноборони України досі не передали.

А от один метикуватий бізнесмен у той самий час задурно отримав гектар землі на чорноморському узбережжі в селищі Лазурному того самого Скадовського району.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, підставою для оформлення ділянки вартістю понад вісімсот тисяч гривень у прибережній захисній зоні було рішення суду. Та під час перевірки працівники прокуратури встановили, що такого рішення ніколи не ухвалювали - документ є фальшивкою. Тож суд Скадовського району визнав його недійсним, і цього разу рішення було справжнісіньким.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон