Ректор Херсонського держунiверситету поспiлкувався зі студентами

ректор, ХДУ, студенти
Вчора, 22 вересня у Херсонському державному університеті відбулися збори студентів факультету економіки і менеджменту. На заході були присутні ректор ХДУ Олександр Співаковський, перший проректор Сергій Омельчук, проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Віталій Кобець, декан факультету Андрій Соловйов та завідувачі кафедр.

Виступаючи перед студентами, ректор ХДУ Олександр Співаковський звернув увагу на те, що у другому півріччі факультет проходитиме акредитацію освітніх програм «Міжнародне право» та «Міжнародні економічні відносини».

«Це своєрідний іспит не лише для вас, а й для професорсько-викладацького складу факультету. Студенти Херсонського державного університету мають бути висококваліфікованими фахівцями у своїй справі. Отримання диплому залежить не лише від університету, а й від вас», – зазначив ректор.

Нові умови сучасної акредитації освітніх програм в більшій половині залежать від активності у навчанні та обізнаності в усіх новітніх процесах. Акредитація передбачає активний діалог експертів зі здобувачами освіти.

«Від того, як ви зможете аргументовано і системно доводити певні позиції і давати конкретні відповіді на поставлені питання щодо організації процесу, вибору дисциплін, навчальної траєкторії та інших видів діяльності, стосовно роботи з Інтернет-ресурсами та платформою KSUонлайн. Ви повинні бути активно налаштовані і впевнено аргументувати свою думку», – наголосив перший проректор Сергій Омельчук.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон