В Херсонському держуніверситеті буде інтеграція освітніх програм

ХДУ, програми, Співаковський
Про це сьогодні, 21 вересня, у Херсонському державному університеті йшлося на черговому засіданні ректорату. На порядок денний винесли 23 питання. До заходу долучилися ректор ХДУ Олександр Співаковський, проректори, декани факультетів та керівники структурних підрозділів.

У своїй вступній промові ректор ХДУ Олександр Співаковський акцентував увагу присутніх на тому, що в цьому навчальному році на університет очікує 30 акредитацій освітніх програм.

«На засіданні Вченої ради ми обговоримо моделювання нового підходу до формування ОП та їх інтеграцію», – підкреслив ректор.

Також Олександр Співаковський прозвітував про акредитацію ОП Середня освіта (мова і література іспанська) та ОП Середня освіта (мова і література французька) першого (бакалаврського) рівня.

У ході засідання кожен з проректорів доповів про напрями діяльності університету, якими вони керують. Основні питання – про умови, правила та рекомендації щодо організації освітнього процесу в умовах карантину; про моніторинг дотримання безпечних умов освітнього процесу в змішаній формі навчання, що починається відсьогодні; про організацію заходів щодо впровадження ефективного міжнародного співробітництва та проєктної діяльності факультетів і структурних підрозділів університету на вересень-листопад; про особливості проведення профорієнтаційних заходів в умовах пандемії на 2020-2021 навчальний рік; про заходи щодо дотримання протиепідемічних вимог в університеті та студмістечку тощо. Також зупинилися на інших напрямах, що стосуються навчального процесу, наукової, виховної та міжнародної роботи освітнього закладу.

Окремо заслухали виступ голови Вченої ради Володимира Олексенка про підготовку до проведення планового засідання Вченої ради ХДУ, яке відбудеться 28 вересня.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон