Херсонська партія "Нам тут жити!" йде на місцеві вибори!

Колихаєв, партія, вибори
Лідер політсили Ігор Колихаєв наголосив, що партія вперше бере участь у виборах до місцевих рад всіх рівнів на Херсонщині.

Ідеологію партії можна передати дуже лаконічно: умови життя в Херсоні та кожному населеному пункті мають бути такими, щоб люди хотіли тут жити, працювати та розвивати свій регіон.

Команда «Нам тут жити!» об’єднала справжніх патріотів, лідерів, яким довіряють громади. Місто втомилось від аматорів і не переживе чергових популістів або «міцних господарників», які роками занурювали наш Херсон у хаос.

«Я переконаний, що наші люди голосуватимуть не за бренди, а за тих людей, яких вони бачать поруч у цей складний час. Тих, хто працює для них і показує результати.

Наша ідеологія – це не політична доктрина, це програма, як змінити Херсон та Херсонщину. Це конкретні справи, це наш стиль та спосіб життя. Тому наше завдання створити сильні місцеві ради», - підкреслив Ігор КОЛИХАЄВ..

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон