У Херсоні дотримання протиепідемічних заходів перевіряли COVID-патрулі (фото)

COVID-19, патрулі, держпродспоживслужба
17 вересня у м. Херсон COVID-патрулями з залученням 20 фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з фахівцями Головного управління Національної поліції в Херсонській області та представниками Херсонської ОДА, на виконання завдань, поставлених за результатами засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15 вересня 2020 року (протокол № 53), проведені рейдові перевірки з питань дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів.
Перевірялись заклади громадського харчування, об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, як здійснюється перевезення пасажирів у міському громадському транспорті, чи дотримуються там протиепідемічних заходів, встановлених Постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та визначених постановами Головного державного санітарного лікаря України.
Під час заходу здійснено обстеження 642 об’єктів, встановлено порушення на 246 об’єктах. На порушників протиепідемічних заходів працівниками Головного управління Національної поліції в Херсонській області складено 19 адміністративних протоколів про порушення правил карантину.
Слід зазначити, що статтею 44-3 КУпАП передбачено накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 17 000 грн до 34 000 грн, на посадових – від 34 000 грн до 170 000 грн.
Під час заходів фахівцями Головного управління проводиться постійна роз’яснювальна робота з керівниками, працівниками та відвідувачами об’єктів з питань дотримання протиепідемічних заходів щодо попередження захворювання на СOVID-19.








© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон