У херсонському аеропорту відбулись автоперегони

автоперегони, аэропорт, херсон
У Херсоні відбулися автоперегони в аеропорту. У змаганнях взяли участь близько 40 авто різних класів. Довжина заїзду - 402 метри.

Володимир Волчонок - співорганізатор перегонів - повідомив:

"Пілоти змагаються на прямій трасі. Працюємо до 2 перемог. Створена сітка між пілотами. У фіналі етапу визначаємо переможців. Передбачили всі заходи безпеки: безпечну відстань між гонщиками і глядачами, є пожежні, медики, поліцейські".

В адміністрації аеропорту пояснили, чому авторалі проводять на території летовища.

"Важкі часи авіації, тому в аеропорту також важко виживати в цих умовах. Відсутність рейсів, багато днів, коли зовсім немає рейсів. То ми намагаємось щось заробити і підтримати колектив аеропорту, цей транспорт ніяк не вплине на безпеку полоси".

Максим Арбуз з 2016 року професійно займається автоперегонами. Розповідає – така траса для його авто небезпечна. Він додав, що покриття погане і він не може їхати на своєму автомобілі по цьому покриттю.

У класі "А" переміг Андрій Ходос, який вперше взяв участь у професійних автоперегонах. Він розповів, що це автомобілі з об’ємом двигуна 1,8. Додав, що пощастило отримати перемогу.

Як розповіли Суспільному глядачі Емілія Юмашева та Семен Шевчук, їм цікаво, будуть дивись і очікувати на автомобілі вищого класу.


Наталія ТИМОФЄЄВА, Григорій ШМАТКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон